Snabb uppdatering

Hejsan igen!
 
Först, herregud? var har jag varit? Jag måste ursäkta för inaktivitet på bloggen, har varit helt inne i sso och har helt enkelt inte hunnit.
 
Men vad har jag gjort? Jag har uppdaterat min tävlingsoutfit/utrustning, Har köpt snöfilten och de blå träningsbyxorna. Dessa ökade mina stats något extra som gjorde att jag fck till nästa punkt.
 
Jag har blivit betydligt bättre på tävlingar och championat! Jag har ganska ofta dagens bästa på vissa tävlingar, och annars ett resultat som jag är nöjd med! Även har jag trappat upp mig i championat, nu kommer jag 1-10 plats på varje champ! (Men självklart failar jag hårt och kommer sist fortfarande...) Så idag (söndag) körde jag hårt på champ, jag var med i 7/10 champ! Ganska stolt faktiskt, men jag fick nöja mig med en 5:te plats som bästa resultat.
 
Självklart har jag gjort mer, men jag kommer inte ihåg. (Kajsa, har du något minne????)
 
Jag vill också påmminna om min täving på min Instagram, @kajsa.pinkheart , där första priset är 15 dagar star rider och 200 star coins! Uppskattar jättegärna om ni deltar :)
 
Som ni säkert märkt har jag kört en liten QOTD, (Question of the day, dagens fråga) vill ni att jag fortsätter med det?? jag vill gärna se era åsikter och annat, riktigt kul att läsa!
Så dagens QOTD, vill ni att jag ska ha QOTD´s??