Byt utseende och hästar försämras

I dagens uppdatering så kan man göra en sak som många ha velat göra ett tag. Om ni kommer ihåg modeshow i gallerian så såg ni säkert att modellerna hade olika hudtoner. några var mörkare en andra. Detta tyckte jag var jättebra att SSOEA gjorde. Alla i hela världen är lika värda, vilken hudton de en har. Glöm inte bort detta!
 
Efter modeshowen så ville många kunna byta hudfärg och göra andra ändringar till sin karaktär. Och i dagens uppdartering så la de till en funktion så att man kan det! 
 
 
För att nå fuktionen måste,du gå in i ditt hemstall, och gå till den anslagstavlan bland hästarna. 
 
 
 
Du kan ändra huvud och hudfärg, ögonfärg, Hår och årfärg och smink. Observera att du mister ditt hår och smink som du köpt i denna process!!!
 

 
 
 
 
Beautiful face, i know....
 
 
Såhär ser Utseendeverktyget ut. Det ser ut som när du först skapade din karaktär. 
Första gången du ändrar din karaktär, är det gratis. Men sen så kostar det 329 SC. Jag tycker det är väldigt mycket, specciellt om du bara ska byta hudfärg eller ögonfärg. Jag tycker själv att de skulle ta ett pris för varje sak. 
 
Jag har lagt märke till bakrunden med, och jag tror att detta är vid Moorland.Tycker att jag känner gen mig vid omgivningen. MEN, Det står i laddningskärmen att man förflyttas tillbaks till den dagen då man skapades, och med min tanke så betyder det att man är född i Moorland. Det står i första uppdraget att man spenderar sin sommar på Jorvik, och jag tror inte att man har varit där innan då May säger till en att man är ny på Jorvk. Jag blir liute konfundersom just vid den punkten,
 
Var tror ni detta är någonstans?
 
 
 
 
Innan jag loggade in så såg jag i Star Stable Sv gruppen på FaceBook, att en person hade kommit in och märkt att Quarterhästarna har blivit långsammare. Jag äger en quarter, Diamondbrother eller Mario som han kallas, och jag blev lite arg. 
 
Jag är en tävlingsmänniska. och jag vill ha bra resultat i tävlingar och vill vinna championat. När jag såg hur snabb quarterhästarna var så köpte jag en för att ha som tävlingshäst. Jag spenderade mycket sc på honom, bara för att han var snabb. Jag är inget stort fan av de olika gallopperna. 
 
Och nu när jag såg detta, blev jag faktiskt lite missnöjd med köpet. Det känns fortfarande som att han är snabbare en andra raser, men han är inte lika snabb som han var innan. 
 
Det jag är mest missnöjd med är att SSOEAB skrev inte ett ord om quarterna på varken deras Fb, Insta eller hemsida. De kunde skriva att de skulle sänka farten på hästarna och inte bara poff nu är de saktare. DEAL WITH IT.
 
 
Men. Resultaten som har tagits med quarter. Alla bäst någonsin har tagits med en quarter, i allt från level 1 till 15. Samma sak med Fjordingarna och när snabbhetsbuggen härjade. 
SSO's ALLA servrar MÅSTE få en highscore reset. Detta är inte rättvist för de som varken äger en fjording, quarter eller har drabbats av snabbhetsbuggen.