Snabb uppdatering

Hejsan igen!
 
Först, herregud? var har jag varit? Jag måste ursäkta för inaktivitet på bloggen, har varit helt inne i sso och har helt enkelt inte hunnit.
 
Men vad har jag gjort? Jag har uppdaterat min tävlingsoutfit/utrustning, Har köpt snöfilten och de blå träningsbyxorna. Dessa ökade mina stats något extra som gjorde att jag fck till nästa punkt.
 
Jag har blivit betydligt bättre på tävlingar och championat! Jag har ganska ofta dagens bästa på vissa tävlingar, och annars ett resultat som jag är nöjd med! Även har jag trappat upp mig i championat, nu kommer jag 1-10 plats på varje champ! (Men självklart failar jag hårt och kommer sist fortfarande...) Så idag (söndag) körde jag hårt på champ, jag var med i 7/10 champ! Ganska stolt faktiskt, men jag fick nöja mig med en 5:te plats som bästa resultat.
 
Självklart har jag gjort mer, men jag kommer inte ihåg. (Kajsa, har du något minne????)
 
Jag vill också påmminna om min täving på min Instagram, @kajsa.pinkheart , där första priset är 15 dagar star rider och 200 star coins! Uppskattar jättegärna om ni deltar :)
 
Som ni säkert märkt har jag kört en liten QOTD, (Question of the day, dagens fråga) vill ni att jag fortsätter med det?? jag vill gärna se era åsikter och annat, riktigt kul att läsa!
Så dagens QOTD, vill ni att jag ska ha QOTD´s??Den sämsta onsdagsuppdateringen

Nu i onsdags var det ju onsdagsuppdatering, som vanligt. Men denna uppdateringen var den sämsta jag varit med om. Beware att jag har bara spelat lite mindre än ett år.
 
Idag kom det ett isberg med sälar. Själv har jag en väska med en kanin. Den har jag på min frieser ibland. Men detta är inte ofta. Jag tycker de är söta, men inget som jag skulle köpa 17 av. Nästan att jag  kallar de "star coins robber", för de syns ju typ inte? Därför är det som ett slöseri med sc (och eventuellt lite js).
 
Vad jag tycker SSOEAB kunde göra är att:
Inte skriva en bok på nyheterna om sälarna. 
Lägga till några små uppdrag så man typ kunde göra så att man kunde komma till isberget.
 
Eller bara gjort så att det kom sälar, MEN lägga till något mer. 
 
Själv kommer jag inte köpa några sälar. Som sagt slöseri med js och sc.
 
 
Kommer du köpa/köpt någon/några sälar? Håller du med mig eller vad tycker du? Skriv i kommentarerna! Gillar att se andras åsikter :)
 God Jul och Gott nytt år!!

Ville bara skriva ett snabbt inlägg och säga god jul och gott nytt år!

I 2014 har det hänt så mycket, en liten sammanfattning över sso stuff:
På sportlovet (vecka 7) började jag spela star stable. 
Jag blev lifetime star rider.
Jag gick med i Alpha Kings den 6:tte september.
Fått flera av mina kompisar börja spela.
Köpt 7 hästar. 


Vad har ni gjort under 2014 på star stable? Kommentera! Luv u when u're socializing :3